Szállás

Sátrazás, Kempingezés

Kunfehértó Kempingje és strandja fás, füves, sátorozó terület. A kellemes, árnyékos környezetben faház is bérelhető, a sátrazókat nagy terület várja. Közös fürdőblokkok vannak, két konyha, illetve egy hangulatos kültéri sütögető áll a rendelkezésünkre. A közlekedési útvonalakat és szállásterületeket, csoportok előfoglalásait szalagozással fogjuk kijelölni. Egyéni helyekre előfoglalási lehetőség nincs. A kemping a BMW-s csapatok központja, itt mindig van hangulat! A kemping mellett birtokba vesszük a strandot is! Ezeken a területeken lesz a legnagyobb élet, sok BMW, motorbőgés, stb.!   A Kemping és a Strand közé ékelt sporttelep-területen lesz a találkozó rendezvény-helyszíne a programokkal, Party Sátorral hajnalig! -Ha a pörgést szereted, itt a helyed!

Csendesebb sátorozási lehetőség az Ifjúsági táborban (5-ös szektor) van.

A sátrazó területeken  230V áramot biztosítunk, azonban korlátozott a terület áramellátása, ezért 1kW feletti nagyfogyasztók (pl. elektromos sütő/főzőlap, hősugárzó, klíma, stb.) használata tilos!

A kemping állatbarát!  Az 1., 2. szektorok területére lehet kutyával is jönni. Sajnos a strand területre (3., 4. szektor)  viszont nem szabad kutyával bemenni.

Ezt a szálláslehetőséget a bérlettel lehet megvásárolni.  A bérlet egy személyre és 5 napra szól,  mindegyik kempingező területre érvényes. További autóhelyi, sátorhelyi díj nincs, van viszont IFA (Idegenforgalmi adó): 300Ft/fő/éj, amit a bérlet árán felül kell megfizetni.

Sporttábor

A strand területén, tehát a BMW találkozó központjával közvetlenül szomszédos ez a kőépület. A berendezés a ’90-es évek hangulatát adja, de kulturált- 4 ágyas szobákkal van kialakítva, közösen használható társalgóval, melegítőkonyhával és közös fürdőblokkal.

Ifjúsági „retro” tábor

Erdős-ligetes területen, a kempingtől 5 perc sétára található tábor. Zárt udvaron több kőépület, illetve faházak vannak.  4-5-8-10-12 ágyas szobák, többnyire közös fürdővel. Ezen a szálláson emeletes ágyak vannak a szobákban, a ’80-as évek hangulatában.  Az itteni sportpályák területén lesz a DriftAréna, ami a napközben szolgáltatja a gumifüstös hangulatot. Itt is van lehetőség sátorozásra, valamint itt tudjuk elhelyezni a lakókocsikat és a nem-BMW márkájú autóval érkezőket.

Általános szállás információk

A foglalások a teljes összeg befizetésével válnak véglegessé.

A szállás kiválasztásánál vegyétek figyelembe, hogy a találkozó központja mellett, a Sporttábor területén három éjszaka buli lesz 21-05h között! A Drift Aréna az Ifjúsági Táborban napközben üzemel.

A BMW találkozó ideje alatt a tó körüli lezárt területeken (kemping, sporttelep, strand) csak BMW lehet! Más márkájú autóval a területen tartózkodni nem lehet. A lakókocsival, idegen márkával érkezőknek a külső parkolókban, vagy az Ifjúsági táborban van lehetőség leállni.

Kunfehértón 300Ft/fő/éjszaka idegenforgalmi adót kell fizetni. Foglaláskor, vagy legkésőbb érkezéskor minden szállóvendégnek kérjük az adatait az IFA bejelentéshez és a Magyar Turisztikai Ügynökség felé történő kötelező bejelentéshez.

A szállásokkal kapcsolatos további kérdéseiteket a szallas  (kukac) rcs.hu címen várjuk.

Scroll to Top