Gyakran Ismételt Kérdések

Persze!  Nem kell, hogy BMW-vel érkezz. Sőt, itt nyerhetsz egyet!

Ha BMW-vel érkezel, és bérlettel vagy napijeggyel lépsz be,  akkor parkolj a többi BMW között, a kemping/strand parkoló részein (szabad hely függvényében). Ezen kívül a kemping bejáratával szemben van nagyobb parkoló. De a környező utcák mentén is szabad parkolni.

Más autómárkákkal csak az Ifjúsági tábor (5. szektor) területén lehet parkolni, sátrazni.

Igen, a lakókocsik az Ifjúsági tábor (5-ös szektor) területén parkolhatnak.

Leggyorsabban autóval.  A cél: Kunfehértó kemping.  A településre busszal/vonattal is lehet érkezni, de a vasúttól még pár km. távolság a kemping. Buszmegálló van közvetlenül a bejáratnál.

Egyéni sátorhelyet nem lehet foglalni, de nem is szükséges. Van elegendő terület.

10+ fős csapatok tudnak előre jelezni helyfoglalást.  Viszont a rendezvény indulásakor a kijelölt, szalagozott területet fizikailag is le kell foglalni valakinek a csapatból!

Kempingezés 5 napon keresztül, belépés az összes területre, az összes programra. Disco 3 éjszaka, és esély a nyereményautóra!

Nem, a bérlet árában benne van a kemping minden költsége, ahogy a strand is. (Viszont idegenforgalmi adót külön kell fizetni)

Az autónyeremény sorsoláson csak bérletes vendégeink vehetnek részt. Ahhoz, hogy részt tudj venni, regisztrálj az Infópultnál.

Bárki vehet tombolát az Infópultnál. Nyeremény húzások a meghirdetett program szerint lesznek a központi rendezvénysátorban.

Autószépségverseny, Crazy cars verseny, csapatvetélkedők, egyéni ügyességi vetélkedők, autó-limbó bajnokság, autószkander, hangnyomás-mérés.

Bérlettel az összes versenyen részt vehetsz, ehhez nem kell mást tenned, mint nevezni az Infó pultnál a kiválasztott versenyekre. Egyes versenyeken napijeggyel is részt lehet venni.

Nevezz az Infópultnál minél előbb, legkésőbb szombat 12 óráig.

A drift-arénában driftelhetsz saját autóval, vagy nézheted is, esetleg beülhetsz egy drift taxiba -ahogy tetszik.

Nem, a belépő egyben strandbelépő is az adott időtartamra.

Igen, a strandon vannak állandó büfék, és lesz StreetFood udvar a rendezvényközpontban, különböző jellegű ételekkel.

Igen, a kempingben épített mosdók várnak, továbbá a strand területén elhelyezünk ideiglenes mosdókat, mobil WC-ket is.

Igen, a kempingben van közös konyha, ahogy az 5. szektorban is (ifjúsági tábor)

Tüzet, csak a kempingben lehet rakni, itt van erre kijelölt tűzrakó hely is.

Az 1., 2. szektorok területére lehet kutyával is jönni. Sajnos a strand területre (3., 4. szektor)  viszont nem szabad kutyával bemenni.

Igen,  kb. 5 éves kortól, ahogy elérik a pedálokat. Vannak gyerekméretre állítható szimulátoraink, a programok nehézsége pedig állítható.

Scroll to Top