Bérlet- és Jegytípusok

14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

5 Napos Bérlet

45.000 Ft

Helyszínen kapható

Napijegy Szerda (06.19)

10.000 Ft

Helyszínen kapható

Napijegy Csütörtök (06.20)

12.000 Ft

Helyszínen kapható

Napijegy Péntek (06.21)

14.000 Ft

Helyszínen kapható

Napijegy Szombat (06.22)

16.000 Ft

Helyszínen kapható

Napijegy Vasárnap (06.23)

10.000 Ft

Helyszínen kapható

Sétálójegy

Gyalogos belépő az összes területre 14-19h között. Programokon részvételre nem jogosít.

6.000Ft

Helyszínen kapható

Disco Jegy

csak a „Vibe Factory” party arena-ba érvényes belépő csüt/pén/szo. este 9-től

kb. 4.500 Ft

Helyszínen kapható

Jegytípusok

Bérlet: Egy személyre szól, a rendezvény 5 napjára, szerda reggel 8 órától vasárnap este 6 óráig. Jogosít kempingezésre, sátrazásra az összes erre kijelölt helyen. (Nincs további autóhelyi, sátorhelyi, személyi felár.) A bérletesek ingyen vehetnek részt az összes BMW-találkozó, Drift Arena és Party Arena programon, ingyen léphetnek be az összes helyszínre. Bérletesek BMW-vel behajthatnak a rendezvényterületekre, érkezési sorrendben lehet parkolni. A nyereményautó sorsoláson csak a bérletes vendégek vesznek részt.

Napijegy:  Egy személyre szól, érvényes adott napon reggel 8 órától másnap reggel 9 óráig. Belépésre jogosít az összes BMW-találkozó területre, strandra, kempingbe.  Részt lehet vele venni a Drift Arena, Party Arena  és egyéb programokon. A napijegyesek BMW-vel behajthatnak a rendezvényterületekre, érkezési sorrendben lehet parkolni.

Sétálójegy: Egy személyre szól, érvényes adott napon 14 órától 19 óráig. Gyalogos belépésre jogosít az összes BMW-találkozó területre, strandra, kempingbe. Autós behajtásra nem jogosít.

Disco jegy: Érvényes egy estére (csütörtök, péntek, szombat) 21 órától másnap hajnali 5-ig, vagy a disco végéig. Csak a Party arena területre.

A belépés 14 éves kor alatt ingyenes!

Bejutás

Kapu- és pénztárnyitás: 2024. jún. 19-én, szerdán 9 órakor.   A pénztárak 19h-ig üzemelnek. A főpénztár (1-es szektor, kemping bejáratánál) éjjel is nyitva van kb. hajnali 2-3 óráig. Azután biztonsági őrök felügyelik a bejutást.

14 éves kor alatt az egész rendezvény ingyenes, ők szülői kísérettel vehetnek részt.

A jegyek és bérletek egy személyre szólnak, autók után nem kell fizetni. A lezárt tóparti területekre behajtás csak BMW-vel!  Más márkával, lakókocsival, stb. a külső parkolókban, az 5. szektorban (diáktábor),  ill. egyeztetés szerint lehet tartózkodni.

Fizetési módok

A helyszínen a kasszáknál alapvetően készpénzes fizetésre készülünk, de egyes szolgáltatóknál van bankkártyás fizetési lehetőség is.  Elektronikus fizetésre a webshop-os, online vásárlással van lehetőség.  SZÉP kártya elfogadásunk nincs.

Visszaváltás, érvényesítés, átruházás

Az (elővételes) elektronikus bérletek egyedi biztonsági kóddal és QR-kód azonosítóval rendelkeznek, vissza nem válthatók. A kódot a beléptető kapuknál olvassuk be, és ez alapján adunk karszalagot. Minden kód csak az első beolvasáskor érvényes! Ne küldjétek át meggondolatlanul másnak, mert csak az tud vele belépni, aki először érkezik!

Elővételes bérletet/jegyet csak az rcs.hu oldalon árulunk, és biztonsági okokból igazolványszámot is kérünk a vásárláshoz. A máshol hirdetett jegyek valószínűleg hamisítványok, ezért NE vegyetek facebook-on hirdető ismeretlenektől olcsó „jegyet”, mert az nem lesz érvényes!

Általános

A fenti időszakban a szokásos strand-belépő és kemping árak nem érvényesek.  A területeket csak a fenti jegyekkel, bérletekkel lehet látogatni!

Szállás

Szállás esetén (kempingezés is) az idegenforgalmi adó díja 300Ft/fő/éjszaka. Az előírt adatokat a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak és az Önkormányzatnak kötelezően gyűjtjük és továbbítjuk.

Scroll to Top